درمان دیسک کمر اصفهان | بیماری دیسک کمر

بیماری دیسک کمر چیست ؟

بیماری دیسک کمر (دیسک فتق) یکی از شایع ترین بیماری های هست که بسیاری از هموطنان برای رهایی از این بیماری همواره در حال مطالعه و یادگیری هستند و همیشه به دنبال درمان آن بوده اند. که چگونه می توانند با این بیماری و درد برای همیشه رها پیدا کنند. بدون شک برای درمان بیماری های دیسک کمر شدید باید حتما به پزشک متخصص کایروپراکتیک مراجعه نمایید که درمان شما رو هر چه سریع تر شروع کنند. برای کمک به این بیماری و آشنایی بیشتر آن ها با این درد سعی کرده ایم که در طی چند مطلب تمام نکات مهم در زمینه دیسک کمر را به صورت کاملا ساده و کوتاه برای شما کاربران عزیز سایت انتشار دهیم.

دیسک کمر

ستون مهره یا ستون فقرات از ۳۳ مهره تشکیل شده است که توسط دیسک های اسفنجی از یکدیگر جدا می شوند.
ستون فقرات به ۴ قسمت تقسیم می شود:

  • ستون فقرات گردن رحم: ۷ مهره اول که در گردن قرار دارند
  • ستون فقرات قفسه سینه: ۱۲ مهره بعدی که در ناحیه قفسه سینه قرار دارند
  • ستون فقرات کمری: ۵ مهره بعدی که در قسمت تحتانی کمر واقع شده است
  • ستون فقرات ساکرال: پایین ترین ۵ مهره ، که در زیر کمر قرار دارد ، شامل ۴ مهره نیز می شود که استخوان عقب را تشکیل می دهند (کوکسیکس)
  • ستون فقرات کمر از ۵ بخش استخوانی در ناحیه تحتانی کمر تشکیل شده است ، جایی که بیماری دیسک کمر رخ می دهد.

دیسک شکافنده

دیسک شکاف با افزایش سن ، دیسک بین مهره ای ممکن است مایعات را از دست داده و خشک شود. با این کار ، دیسک اسفنجی (که بین قسمتهای استخوانی ستون فقرات قرار دارد و به عنوان “کمک فنر” عمل می کند) فشرده می شود. این ممکن است به شکستن حلقه بیرونی سخت منجر شود. این به هسته یا داخل حلقه اجازه می دهد تا بیرون برود. به این دیسک شکافنده گفته می شود.

دیسک پارگی یا فتق است. از آنجا که دیسک همچنان در حال خراب شدن است و یا با استرس مداوم روی ستون فقرات ، پمپوس هسته داخلی ممکن است در واقع از پارگی خارج شود. این دیسک پاره شده یا فتق است. قطعات ماده دیسک سپس می توانند روی ریشه های عصبی واقع در پشت فضای دیسک فشار وارد کنند. این می تواند باعث درد ، ضعف ، بی حسی یا تغییر در احساس شود. بیشتر فتق دیسک در ستون فقرات کمر تحتانی ، به خصوص بین مهره های کمری چهارم و پنجم و بین مهره پنجم کمر و اولین مهره ساکرال (سطح L4-5 و L5-S1) رخ می دهد.


مطالب پیشنهادی :

علت بیماری ها از نظر متخصص کایروپراکتیک

کمردرد | علل ، عوامل و علائم

ناراحتی های ستون فقرات و مفاصل

تنگی کانال نخاع

پیشگیری از تنگی کانال نخاع

جراحی تنگی کانال نخاع

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *