بیماری های مفصل ران یا هیپ | بهترین متخصص کایروپراکتیک

بررسی بیماری های مفصل ران یا هیپ

مفصل ران یا هیپ چیست؟

در زبان انگلیسی به آن هیپ Hip Joint و در زبان فرانسه به آن هانش میگویند یکی از بزرگترین و مهمترین مفاصل بدن است. مفصل ران از پرتحرک ترین مفاصل بدن است و اگر نگوئیم مهمترین نقش، بدون شک نقش بسیار با اهمیتی را در راه رفتن انسان ایفا میکند. مفصل ران قسمتی از لگن خاصره است. استخوان لگن یک ساختار حلقوی است که در بالا به ستون مهره و در پایین به دو استخوان ران متصل میشود.

در هر طرف لگن یک مفصل ران یا هیپ قرار گرفته است. این مفصل متصل کننده تنه و اندام تحتانی است و نقش مهمی در حفظ تعادل تنه و کل بدن انسان در حین ایستادن و راه رفتن ایفا میکند. در پشت مفصل ران باسن قرار گرفته که شامل عضلات قوی لگن است و ناحیه جلوی مفصل ران را کشاله ران میگویند. مفصل هیپ میتواند دچار بیماری های گوناگونی شود و با توجه به اهمیت این مفصل در بدن، بیماری های آن میتوانند اثرات غیر قابل انکاری بر نحوه ایستادن و راه رفتن ما داشته باشند.

بیماری های مفصل ران یا هیپ | بهترین متخصص کایروپراکتیک

بیماری های مفصل ران یا هیپ

مفصل ران یا هیپ یکی از مهمترین نقش ها را در حرکت انسان بازی میکند. بدون شک هر بیماری در این مفصل میتواند مشکلات بسیاری را برای فرد ایجاد کند. مهمترین این مشکلات درد و محدودیت حرکتی مفصل و لنگش هستند. بیماری های مختلفی این مفصل را درگیر خود میکنند. با این حال دو عارضه در این مفصل بسیار مهم هستند. یکی شکستگی های مفصل و دیگری سائیدگی و آرتروز مفصل است.

شکستگی های مفصل هیپ در سنین بالا میتواند بدنیال ضربات خفیفی مانند زمین خوردن ایجاد شود ولی در افراد جوان این شکستگی ها معمولا بر اثر ضربات شدیدتر مانند تصادفات اتومبیل یا سقوط از ارتفاع ایجاد میشود. این شکستگی ها عوارض جدی دارند و در صورتیکه به درستی درمان نشوند میتوانند منجر به سائیدگی مفصل شوند.

بیماری مهم دیگر مفصل هیپ سائیدگی یا آرتروز آن است که شروع آن معمولا با خراب شدن غضروف مفصل است. مهمترین عللی که میتوانند موجب سائیدگی مفصل ران یا هیپ شود شکستگی های این مفصل، سیاه شدن سر استخوان ران و نیمه دررفتگی های مادرزادی مفصل ران است.

بهترین متخصص کایروپراکتیک اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی 


مطالعه بیشتر:

علائم و درمان آرتروز مفصل شست

بررسی علل جراحت انگشت

درمان جراحت ها و آسیب های انگشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *