تشخیص ورم زیر زانو | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

ورم زیر زانو چگونه تشخیص داده می‌شود؟

ورم زیر زانو در مراحل ابتدایی آن با یک معاینه ساده تشخیص داده می‌شود. اما این بیماری علائمی مشابه وجود لخته خون در پا، آنوریسم و تومور دارد. به همین خاطر گاهی پزشکان برای حصول اطمینان بیش‌تر آزمایش‌هایی تجویز می‌کنند که بهتر بتوانند روند درمان را طی کنند.

برخی از این آزمایش‌ها عبارتند از:

  1. معاینه جسمی و فیزیکی
  2. سونوگرافی: بررسی بدن توسط امواج صوتی و مشاهده داخل بدن
  3. اشعه ایکس (سی تی اسکن): نوعی تصویربرداری پزشکی که در آن از تومورگرافی استفاده می‌کنند.
  4. ام. آر. آی: در این روش با استفاده از میدان مغناطیسی و امواج رادیویی تصویر دقیق از داخل بدن به دست می‌آید.

ورم پایین زانو چگونه درمان می‌شود؟

برای درمان کیست بیکر یا ورم پایین زانو معمولا پزشکان ارتوپد از داروهای غیر استروئیدی یا ضد التهابی (NSAID) استفاده می‌کنند. این دارو‌ها که کاهنده درد و تب هستند می‌توانند در درمان و بهبود علائم ورم زیر زانو موثر باشند. دوزهای بالاتر داروهای غیر استروئیدی خواص ضد التهابی دارند و تورم پشت زانو را نیز کم می‌کنند. نکته مهم راجع به این داروها غیر مخدر بودن آن‌ها است که سبب بی‌حسی بیمار نمی‌شوند. داروهایی مانند ناپروکسن و ایبوپروفن از جمله داروهای غیر استروئید هستند.

  • آرتروسکوپی؛ درمانی از داخل مفصل

آرتروسکوپ نوعی لوله باریک قابل انعطاف است که به دوربین، منبع نور و یک ابزار تیز کوچک متصل شده و از طریق یک برش کوچک وارد فضای مفصل می‌شود. با استفاده از این وسیله جراح عمل تخلیه مایع اضافی مفصل را از درون انجام می‌دهد. این روش معمولا در صورتی مورد استفاده قرار می‌گیرد که بیماری در حالت پیشرفته خود قرار داشته باشد یا مفصل زانو از قبل به خاطر آسیب فیزیکی یا بیماری‌های زمینه‌ای صدمه دیده باشد.

تشخیص ورم زیر زانو | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.

  • تزریق کورتیکواستروئید؛ روشی برای کاهش التهاب

یکی دیگر از روش‌های درمان ورم زیر زانو، تزریق کورتیکواستروئید است که کمک می‌کند التهاب زانوی آسیب دیده کم شود. این روش درمانی تنها سبب کاهش تورم و تسکین درد می‌شود اما نمی‌تواند از پیشرفت بیماری جلوگیری کند.

  • فیزیوتراپی؛ روشی برای حفظ دامنه حرکت زانو

ورم زیر زانو با التهاب و درد همراه است. این موارد می‌توانند باعث شوند که فرد بیمار کم‌تر زانوی خود را تکان دهد و در نتیجه آن مفصل خشک شود. فیزیوتراپیست با تجویز برخی تمرینات و حرکات کششی مناسب برای ورم زیر زانو سعی می‌کند دامنه حرکتی مفصل را حفظ کند و شدت درد را کاهش دهد. فیزیوتراپی مستمر و انجام دادن حرکات کششی می‌تواند در کنار استفاده از دارو و یا عمل جراحی به بیمار کمک کند که زودتر به شرایط عادی بازگردد.

موارد فوق برخی از روش‌های اصلی برای درمان کیست بیکر هستند. پزشکان معمولا زمانی به سراغ این روش‌ها می‌روند که مطمئن باشند فرد مراجعه کننده بیماری‌های زمینه‌ای دیگری ندارد. زیرا در این صورت ابتدا باید به سراغ درمان علت اصلی بروند و شاید روند درمان متفاوت شود.

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.


مطالب پیشنهادی دکتر مسعود اعتدالی (بهترین متخصص کایروپراکتیک):

علائم سفتی و خشکی زانو (قسمت سوم)

حرکات کششی و تقویتی قفل شدن زانو

علائم سفتی و خشکی زانو (قسمت دوم)

علائم سفتی و خشکی زانو (قسمت اول)

درمان خشکی زانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *