درمان آرتروز شانه | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

شانه شما از سه استخوان تشکیل شده است:

  1. استخوان بازو (بین شانه تا آرنج)
  2. استخوان شانه (کتف)
  3. ترقوه (استخوان چنبر)

سر استخوان بازوی شما در حفره گرد استخوان شانه قرار می گیرد. این حفره همان “گلنوئید” نامیده می شود که ترکیبی از ماهیچه‌ها و تاندون‌ها است که استخوان بازوی شما را در مرکز شانه نگه می‌دارد. به این بافت ها در اصطلاح “عضلات گرداننده شانه” گفته می شود.

دو مفصل در شانه وجود دارد و ممکن است هر دوی این مفصل ها، تحت تاثیر آرتروز قرار میگیرند. یکی از مفصل ها در جایی قرار دارد که ترقوه به نوک استخوان شانه (بخش بالایی و بیرونی استخوان کتف) می رسد. به این مفصل، در اصطلاح “مفصل آخرومی ترقوه ای” گفته می شود. مفصل دوم هم جایی است که سر استخوان بازو در کتف قرار می گیرد و در اصطلاح، “مفصل گوی و کاسه ای” نامیده می شود.

درمان آرتروز شانه با گزینه هایی غیر از جراحی

مانند سایر شرایط آرتروز، درمان اولیه آرتروز شانه هم گزینه ای غیر از عمل جراحی است. ممکن است پزشک شما موارد زیر را توصیه کند:

  • استراحت یا تغییر در میزان فعالیت ها. ممکن است لازم باشد روش حرکت بازوی خود را تغییر دهید تا از تحریک درد جلوگیری کنید.
  • تمرینات فیزیوتراپی هم ممکن است دامنه حرکتی شانه شما را بهبود بخشد.
  • داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی مانند آسپرین، ایبوپروفن، یا ناپروکسن هم ممکن است التهاب و درد را کاهش دهند. این داروها می توانند پوشش معده را تحریک کرده و حتی باعث خونریزی داخلی هم شوند. این داروها باید همراه با غذا مصرف شوند. اگر سابقه زخم معده دارید یا از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، قبل از مصرف داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی بدون نسخه با پزشک خود یا بهترین ارتوپد تهران مشورت کنید.

درمان آرتروز شانه | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.

  • تزریق کورتیکواستروئید (هورمون هایی که توسط غدد فوق کلیوی ترشح می شوند) در شانه هم می تواند به طور چشمگیری التهاب و درد را کاهش دهد. با این حال، اثر آن اغلب موقتی است.
  • گرمای مرطوب هم ممکن است باعث تسکین موقت شود.
  • برای کاهش التهاب و کاهش درد شانه خود، دو یا سه بار در روز از یخ به مدت 20 تا 30 دقیقه بر روی شانه خود استفاده کنید.
  • اگر به روماتیسم مفصلی مبتلا هستید، ممکن است پزشک شما (معمولاً یک روماتولوژیست) یک داروی اصلاح کننده بیماری مانند متوترکسات را برای شما تجویز کند.
  • مکمل های غذایی، مانند گلوکزامین و کندرویتین سولفات هم ممکن است به تسکین درد کمک کنند. (توجه: شواهد علمی کمی وجود دارد که موثر بودن استفاده از گلوکزامین و کندرویتین سولفات برای درمان آرتروز را تایید کند. علاوه بر این، سازمان غذا و داروی ایالات متحده هم مکمل های غذایی را آزمایش نمی کند. این ترکیبات ممکن است باعث تداخلات منفی با سایر داروها شوند. قبل از مصرف مکمل های غذایی، همیشه با پزشک خود مشورت کنید).

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.


مطالب پیشنهادی دکتر مسعود اعتدالی (بهترین متخصص کایروپراکتیک):.

انواع بیماری آرتروز شانه

شناخت آرتروز زانو با این نشانه ها

بهبودی بعد از عمل جراحی آرتروز شانه

نشانه های بیماری آرتروز را بشناسید ؟ ( بیماری التهاب مفاصل )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *