راه های استراحت و مراقبت از دیسک کمر | بهترین متخصص کایروپراکتیک

چگونگی راه های استراحت و مراقبت از دیسک کمر

داشتن فتق دیسک می‌تواند باعث اختلالات جزئی در الگوی خواب شما شود. بهترین راه برای مدیریت این علائم این است که نحوه خواب خود را برای تسکین هرگونه درد تغییر دهید. این نوشته سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک به بررسی راه های استراحت و مراقبت از دیسک کمر خواهد پرداخت.

میزان استراحت بعد از فتق دیسک کمر

اغلب ۱-۲ روز استراحت کامل در رختخواب کمردرد شدید را آرام می‌کند. استراحت در بستر نباید بیش از ۴۸ ساعت باشد. بعد از دوره استراحت می‌توانید برنامه روزانه خود را داشته باشید به این شرط که مکررا استراحت داشته و برای مدت طولانی در حالت نشسته قرار نگیرید. در این مدت با قرار دادن بالش زیر زانو تا حد امکان فشار را از روی ستون فقرات کمری بردارید.

مطالعه این مطلب نیز پیشنهاد می شود : راه های پیشگیری و درمان شکستگی لگن

بهترین حالت خوابیدن برای دیسک کمر

وقتی با فتق دیسک مواجه هستید، برخی از وضعیت‌های استراحت بدن بهتر از بقیه هستند. برای یافتن وضعیتی که بیشترین آرامش را به شما می‌دهد، این پیشنهادها را امتحان کنید.

راه های استراحت و مراقبت از دیسک کمر | بهترین متخصص کایروپراکتیک

خوابیدن پهلو با بالش بین زانو

شما می‌توانید بالش و زانوهای خود را به چند روش تنظیم کنید تا تسکین پیدا کند. به آرامی به سمت راست یا چپ خود حرکت کنید و یک بالش بین پاهای خود قرار دهید. همچنین می‌توانید به پشت بغلتانید و یک بالشتک نرم زیر زانوهای خود قرار دهید. هر کدام از این گزینه‌ها به حفظ انحنای ستون فقرات شما در موقعیت طبیعی کمک می‌کند.

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

خوابیدن روی شکم

در حالی‌که این مدل خوابیدن به طور کلی برای مبتلایان به کمردرد کمتر از حد مطلوب است، اگر متوجه شوید که خوابیدن روی شکم برای شما راحت‌تر است، راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید آن را عملی کنید. یک بالش زیر شکم خود قرار دهید و آن را حرکت دهید تا شکم شما را نگه دارد. بسته به احساسی که دارید، ممکن است نیازی به اضافه کردن کوسن برای سر خود نداشته باشید.

وضعیت جنینی

این حالت به باز شدن و ایجاد فاصله بین مهره‌ها منجر شده و در نتیجه آسان تر می‌توانید بخوابید. این کار را با دراز کشیدن به دو طرف انجام دهید، بدن خود را حلقه کنید و زانوهای خود را نزدیک‌تر به سینه خود ببرید.

 


مطالعه بیشتر:

تشخیص علائم آرتروز و تاثیر فیزیوتراپی بر آن

بررسی علت و عوامل تشدید دیسک کمر

روش های درمانی جراحی و غیر جراحی شکستگی لگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *