سن مناسب جراحی تعویض مفصل زانو | بهترین متخصص کایروپراکتیک

سن مناسب برای جراحی تعویض مفصل زانو چه سنی است؟

در مطلب امروز از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک قصد داریم به این پرسش پاسخ دهیم که سن مناسب برای جراحی تعویض مفصل زانو چه سنی است؟

بیشترین جراحی تعویض مفصل زانو یا ایمپلنت زانو در سنین بالای ۵۰ سال انجام می‌شوند. هرچه سن بالاتر می‌رود، امکان اثربخشی درمان‌های جایگزین کاهش یافته و تعویض مفصل زانو در سالمندان ضروری‌تر می‌شود.

البته شیوع آرتروز، به‌عنوان شایع‌ترین دلیل تعویض مفصل زانو، با افزایش سن بیشتر هم می‌شود. خانم‌ها در سنین ۴۵ تا ۵۰ سال، و آقایان در سنین ۵۵ تا ۶۰ سال علائم اولیه آرتروز را نشان می‌دهند.

نکته مهم اینکه درد هنگام راه رفتن بعد از عمل تعویض مفصل زانو و انجام حرکت‌های ورزشی، طبیعی است. شاید پاهای بیمار متورم هم بشوند.

اما کاهش درد، بازیابی توان و دامنه حرکتی و کاهش وابستگی به دیگران، مهم‌ترین مزایای جراحی تعویض مفصل زانو در سالمندان هستند.

نکته دیگر اینکه روش جراحی، جنس پروتز زانو و مراقبت‌های بعد از عمل، برای بیمارانی که سن‌وسال بیشتری دارند، باید به‌دقت برنامه‌ریزی شوند. به همین خاطر، توصیه می‌کنیم به پزشک مجرب مراجعه کنید.

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

عوارض جراحی تعویض مفصل زانو | بهترین متخصص کایروپراکتیک

بهبودی بعد از تعویض مفصل زانو در سالمندان چه مقدار طول می‌کشد؟

بهبودی بعد از ایمپلنت زانو بسته به روش جراحی و آسیبی که به زانو وارد شده، ممکن است بلافاصله بعد از به هوش آمدن باشد یا چند روزی طول بکشد.

فیزیوتراپ به بیمار کمک می‌کند تا توان حرکتی خود را خیلی سریع به دست بیاورد. مرخصی از بیمارستان هم به‌طور معمول دو یا سه روز بعد از عمل جراحی است.

بیمار بعد از رفتن به خانه، باید برنامه فیزیوتراپی را زیر نظر فیزیوتراپ انجام بدهد؛ داروهایش را به‌موقع مصرف کند، و توصیه‌های پزشک خود را موبه‌مو اجرا نماید.

دوره بهبودی جراحی تعویض مفصل زانو در سالمندان حدود سه ماه است. بسیاری از بیماران طی دو تا سه هفته اول، به عصا یا واکر نیاز دارند.

طی یک تا یک‌ونیم ماه بعد از عمل، درد و تورم کاهش زیادی یافته، و دامنه حرکتی زانوی بیمار خیلی بهتر می‌شود. در این دوره، باید جلسه‌های فیزیوتراپی بسیار جدی گرفته شوند.

نهایتا اینکه بهبودی کامل و راه افتادن مفصل زانوی جدید حدود دو سال طول می‌کشد. در این مدت، بافت زخم هم خوب شده، و ماهیچه‌ها با ورزش و حرکات فیزیوتراپی ترمیم می‌شوند.

توجه : این مطلب توسط مدیر سایت منتشر شده و صرفا جهت مطالعه شما همراهان عزیز می باشد، جهت اطلاع دقیق از خدمات قابل ارائه توسط جناب دکتر مسعود اعتدالی، به بخش خدمات سایت مراجعه کنید و یا با مطب تماس بگیرد.


مطالعه بیشتر:

روش های کاهش وزن برای درمان زانو درد

مقایسه پای پرانتزی و زانوی ضربدری

کایروپراکتیک و مزایای آن

ماساژدرمانی برای گردن درد مزمن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *