سوالات رایج لیرز درمانی
در این بخش از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک به تعدادی از سوالات رایج لیرز درمانی پاسخ میدهیم.سوالات احتمالی خود را در بخش دیدگاه مطلب مطرح کنید.
روال انجام لیزر درمانی
در زمان انجام این روش، دستگاه لیزر را مقدار زمان مشخصی در کنار بدن یا بهطور مستقیم روی بدن بیمار قرار می دهند. اگر مستقیماً روی بدن بیمار قرار گیرد. ورقهای کوچک برای ایجاد فاصلهای در حدود دو میلیمتر بین لیزر و سطح پوست می گذارند. در طول لیزر درمانی، نور لیزر با طولموج خاصی به ناحیهی موردنظر تابانده و ضربه میزند. میزان و دوز درمان ازجمله مدت زمان تابش نور لیزر، نرخ پالس و طولموج، دستورالعملهای بالینی مهمی است که توسط سازندهی لیزر مشخص میگردد. بسیاری از افراد تحت درمان با این روش، -طبق گفتهی خودشان- هیچ احساسی در طول درمان نداشتهاند.
مطلب پیشنهادی : کاربردهای مگنت تراپی در فیزیوتراپی
پیش از بهکارگیری لیزر، پوست ناحیه موردنظر تمیز و تراشیده میشود ضمن آنکه، هم بیمار و هم پزشک باید عینک ایمنی به چشم داشته باشند تا از ورود نور لیزر به چشم جلوگیری به عمل آید.
دوره زمانی انجام لیزر درمانی
دورهی معمول درمان بسته بهاندازهی محیط تحت درمان، بین ده تا بیست دقیقه، طول میکشد. بیماریها و عوارض مزمن اگر دو تا سه بار در هفته تحت درمان قرار گیرند، بهتر درمان میشوند ولی بیماریهای حاد بهخصوص اگر درد زیادی داشته باشند باید هرروز تحت درمان قرار گیرند. در این روش، برنامهی درمانی هر فرد، بهطور جداگانه تدوین میشود.
دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید
آیا نتایج لیزر درمانی طولانیمدت است؟
درمان با لیزر معالجه و درمان است، نه تسکین موقت یا سرپوشگذاری بر بیماری، بنابراین نتایج آن نیز مادامالعمر خواهد بود.
ترکیب لیزر درمانی با روشهای دیگر درمانی
نهتنها امکانپذیر است، بلکه حتی با ترکیب این روش با شکلهای دیگر درمان، مانند طب سوزنی، فیزیوتراپی، الکتروتراپی (برقدرمانی) و تغذیهدرمانی تأثیر آن بیشتر هم میشود. خود ما هم گاهی برای افزایش سرعت تسکین درد، لیزر درمانی را با شیوههای مخصوصی ترکیب میکنیم.