شایع ترین عوارض فیزیوتراپی | بهترین متخصص کایروپراکتیک

معرفی شایع ترین عوارض فیزیوتراپی

در این روش، درمانگر با استفاده از روش‌هایی مانند تحریک الکتریکی و اولتراسوند، می‌تواند به کاهش درد و بهبودی کمک کند. ورزش، پیاده روی، استفاده از راه پله و فعالیت های تعادل، جنبه عملکردی فیزیوتراپی را تشکیل می دهد و استقلال را بازیابی می کند. در این مطلب از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک به معرفی شایع ترین عوارض فیزیوتراپی می پردازیم. با این حال، دوره درمانی شما ممکن است به عوارض جانبی مختلفی منجر شود. مهم است که این عوارض را با رفع آنها در طول دوره درمانی و تماس با پزشک در صورت لزوم به حداقل برسانید. شایع ترین عوارض آن، عبارتند از:

درد با افزایش

یکی از عوارض جانبی مهمی که احتمالاً در طول درمان تجربه خواهید کرد، درد است. درد اصلی ممکن است در واقع با توانبخشی و بهبودی افزایش یابد و این ممکن است منجر به سردرگمی و انگیزه ضعیف برای ادامه کار شود. ضروری است که این مسائل را با فیزیوتراپیست و پزشک خود در میان بگذارید تا مشخص شود که آیا مداخلات درمانی جایگزین به کاهش درد کمک می کند و امکان مشارکت مداوم را فراهم می کند یا خیر. برای کمک به کنترل درد، پزشک ممکن است ۳۰ دقیقه قبل از جلسه، داروهای مسکن خوراکی را توصیه کند. گرما، یخ یا درمان های موضعی پس از یک جلسه، طبق دستور درمانگر، ممکن است درد را کاهش دهد.

مطلب پیشنهادی : سوالات رایج لیرز درمانی

اهمیت فیزیوتراپی در منزل | بهترین متخصص کایروپراکتیک

تورم

تورم یکی دیگر از عوارض جانبی رایج فیزیوتراپی است. از آنجایی که درمانگر عضلات، رباط‌ها و تاندون‌ها را برای تقویت آنها به چالش می‌کشد، بدن ممکن است با افزایش ادم یا تورم به این وضعیت پاسخ دهد. ادم می تواند باعث درد اضافی و محدودیت های عملکردی شود. با درمانگر خود در مورد درمان هایی مانند استفاده از یخ بعد از درمان یا استفاده از گرم و سپس سرد برای کمک به کنترل تورم صحبت کنید. این روش ها می تواند درد و تورم را کاهش دهد و گردش خون را به طور همزمان بهبود بخشد.

فقدان نتیجه مناسب

مانند هر درمان پزشکی، شرکت در فیزیوتراپی تضمینی برای بهبود یا رفع کامل علائم نیست. از آنجا که این می تواند دلسرد کننده باشد، ممکن است وسوسه شوید که درمان خود را متوقف کنید. با این حال، پایان دادن به درمان پیش از موعد به احتمال زیاد منجر به درد طولانی مدت و آسیب مجدد خواهد شد. با درمانگر خود صحبت کنید و در مورد اهداف شخصی خود صحبت کنید و تا حد امکان دقیق باشید. درمانگر شما ممکن است بتواند جهت درمان را طبق اهداف خاص شما تنظیم کند یا ممکن است به شما در مورد تغییرات سبک زندگی که می توانید برای تسهیل نتایج بهبودیافته انجام دهید، آموزش های لازم را ارائه دهد.

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

مسائل روانی- عاطفی

شاید در طول درمان استرس روانی و عاطفی را که همراه با درمان تجربه خواهید کرد دست کم بگیرید. قرار ملاقات های مکرر، درد، پیشرفت ضعیف و زمان طولانی صرف شده در فیزیوتراپی می تواند بر برنامه شما تأثیر بگذارد. مسائل خود را با خانواده و دوستان خود در میان بگذارید. مدیریت استرس و مسائلی که با آن مواجه هستید به شما این امکان را می دهد که کنترل موقعیت خود را در دست بگیرید و به تغییراتی که با آن مواجه هستید، چه بلندمدت و چه کوتاه مدت پاسخ مناسبی بدهید.


مطالعه بیشتر:

چگونگی تشخیص آرتروز زانو

راهکارهایی برای تقویت عضلات شانه

کاربردهای مگنت تراپی در فیزیوتراپی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *