کیست بیکر
علائم کیست بیکر : کیست بیکر( که با نام کیست پاپلیتئال نیز شناخته می شود ) یک جسم متورم و حاوی مایع در پشت زانو است که در اثر بیرون زدن کیسهی روان کنندهی زانو( بورس زانو ) ایجاد میشود. با اینکه کیست بیکر معمولاً کوچک است، در موارد حاد ممکن است اندازهی آن به یک توپ بیسبال نیز برسد. در بزرگسالان کیست بیکر معمولاً در اثر مشکلات زانو ایجاد میشود. در افراد فعال، این مشکل ممکن است یک پارگی در غضروفی باشد که وظیفه نگه داشتن بورس در درون مفصل زانو را بر عهده دارد.
کیست بیکر میتواند به هنگام حرکت زانو، باعث درد شده و قدرت و حرکت آن را محدود سازد. کیست بیکر معمولاً در اثر آرتروز، پارگی غضروف و یا آسیبهای دیگر زانو ایجاد میشود. کیست بیکر باید توسط یک پزشک متخصص تشخیص داده شود. روشهای درمانی مورد استفاده برای کیست بیکر معمولاً عبارتاند از:
داروهای ضدالتهابی و در برخی از موارد عمل جراحی. درصورتیکه در زانوی خود احساس درد کرده و فکر میکنید که به کیست بیکر مبتلا شدهاید یک وقت ملاقات با پزشک متخصص زانو برای تشخیص و درمان عارضهی خود تعیین کنید.
کیست بیکر چیست ؟ | علائم کیست بیکر
کیست بیکر با نامهای کیست پاپلیتئال یا سینوویال نیز شناخته میشود. این کیست یک برآمدگی نرم و پر از مایع است که در پشت مفصل زانو شکل میگیرد. این برآمدگی در برخی از موارد با یک لختهی خونی اشتباه گرفته میشود ولی در اصل با آن متفاوت است. کیست بیکر معمولاً در اثر آسیب به زانو ایجاد میشود. زمانی که ساختارهای درونی و ساختارهای اطراف مفصل زانو آسیب میبینند، زانو مایع بیشتری تولید میکند.
علائم کیست بیکر چیست ؟
در برخی از مواقع تنها نشانهی وجود کیست بیکر درد خفیف است. ممکن است آسیبی که باعث ایجاد کیست بیکر شده است نیز مقداری از درد خود را به جای گذاشته باشد. شما ممکن است یک برآمدگی نرم را در پشت زانوی خود احساس کنید. هرگونه کشیدگی میتواند باعث افزایش اندازه و تورم این برآمدگی یا مفصل زانو شود. کیست بیکر ممکن است به طور خود به خودی از بین برود. ممکن است اندازهی کیست کاهش پیداکرده و یا در زیر پوست بترکد.
زمانی که این کیست پاره میشود، مایع درون آن خارج شده و بدن دوباره آن را جذب میکند. بهترین راه برای رهایی از کیست بیکر، درمان علت اصلی ایجاد آن میباشد.
دکتر مسعود اعتدالی،بهترین متخصص کایروپراکتیک
دکتری کایروپراکتیک از آمریکا، علم تطبیق و تنظیم ستون فقرات و مفاصل
جهت مشاهده صفحه رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک کلیک کنید.
مطالب پیشنهادی:
استئوآرتریت یا آرتروز زانو | علل و علائم