علت درد شانه چیست و چه راه درمانی دارد؟ | بهترین متخصص کایروپراکتیک

علت درد شانه چیست و چه راه درمانی دارد؟

درد شانه

معمولا وقتی دچار درد شانه می‌شویم، با روش‌های خانگی درد را تسکین می‌کنیم. اما گاهی وضعیت وخیم‌تر می‌شود و شانه درد با استفاده از این‎گونه روش‌ها، مانند ماساژ یا استفاده از کیسه آب یخ نه تنها تسکین نمی‌یابد، بلکه بیش از چند روز و گاهی تا چند هفته طول می‌کشد. این وضعیت اصلا مطلوب نیست و حتما باید به متخصص ارتوپدی برای بررسی وضعیت مراجعه کنید.

شانه درد در اکثر موارد طبیعی است و فرد در پایان روز بعد از آنکه فعالیت‌های زیادی انجام داد، دچار خستگی و درد در ناحیه شانه می‌شود. بعضی از دردهای شانه به صورت مزمن هستند و حتی وقتی فرد فعالیت خاصی انجام نداده است، به آن‌ها دچار می‌شود.

علت درد شانه می‌تواند پارگی یا کشیدگی تاندون باشد.

احساس درد در شانه می‌تواند موقت یا دائمی باشد. همچنین فرد در هر بار احساس درد، ممکن است که شدت آن را کم یا زیاد حس کند. به هر حال درد غیرعادی و طولانی در شانه می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد.

احساس درد در قسمت شانه گاهی ممکن است به دلیل کشیدگی تاندون‌ها باشد.

علت درد شانه چیست و چه راه درمانی دارد؟ | بهترین متخصص کایروپراکتیک

دکتر مسعود اعتدالی بهترین متخصص کایروپراکتیک را در اینستاگرام دنبال کنید

تاندون چیست و چه عواملی بر روی کشیدگی آن تاثیر می‌گذارند؟

تاندون نوعی بافت خیلی محکم است که وظیفه دارد عضلات بدن را به استخوان‌ها متصل کند. با اینکه تاندون بافت بسیار محکمی است، با این حال در اثر فعالیت‌‎های زیاد و بیش از حد، دچار آسیب خواهد شد. آسیب دیدگی تاندون هم تبعاتی را به دنبال دارد. وقتی تاندون آسیب دیده باشد، فرد در انجام حرکات خود، دچار اختلال می‌شود و همیشه درد شانه را حس می‌کند.

یکی از عواملی که روی کشیدگی تاندون تاثیر دارد، افزایش سن افراد است. همچنین کسانی که به صورت مرتب کارهای تکراری انجام می‌دهند، بیشتر دچار کشیدگی یا پارگی تاندون می‌شوند. سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که اگر علت شانه دردهای ما بافت تاندون بود، چه باید کرد؟ در اکثر موارد با استراحت کردن این موضوع حل می‌شود.

در مواردی که وضعیت وخیم باشد و تاندون پاره شده است، بیمار به پزشک مراجعه می‌کند و پزشک با توجه به وضعیت او، داروی مناسب را تجویز می‌کند یا اینکه او را پیش یک فیزیوتراپ برای انجام تمرین‌های شانه می‌فرستد. با اینکه کشیدگی تاندون به علت حرکات تکراری اتفاق می‌افتد، اما گاهی یک ضربه ناگهانی هم می‌تواند تاندون فرد را پاره کند.

پارگی تاندون و شانه درد

همان‌طور که اشاره کردیم، افراد مسن بیشتر دچار پارگی تاندون شانه می‌شوند؛ اما به غیر از این دسته افراد، ورزشکاران نسبت به سایر افراد جامعه بیشتر در معرض کشیدگی یا پارگی تاندون هستند. چون ورزشکاران به صورت مرتب فعالیت‌های تکراری انجام می‌دهند و گاهی بیش از حد به شانه‌هایشان فشار می‌آورند.

بنابراین اگر ورزشکار هستید، در حین انجام فعالیت‌های ورزشی باید نکات تمرین و نحوه درست انجام دادن آن‌ها را رعایت کنید. تاندون تنها یکی از دلایل درد در ناحیه شانه است. در بعضی موارد بورسیت هم می‌تواند دلیل درد در شانه باشد.

 


مطالب مرتبط:

علل و علائم کشیدگی و پارگی تاندون شانه

خطرات و عوارض درمان در رفتگی مفصل شانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *