علل درد زانو در هوای سرد | بهترین متخصص کایروپراکتیک

بررسی علل درد زانو در هوای سرد

درد مفاصل علائم آسیب یا یک بیماری زمینه ای است. در اصل هوای سرد باعث ایجاد این درد در مفاصل می شود، به خصوص زمانی که در زمستان باید در خارج از منزل باشید. در ادامه این مقاله از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک علل درد زانو در هوای سرد را مورد بررسی قرار می دهیم.

علل بروز درد زانو در هوای سرد

در اواخر فصل های پاییز و زمستان، شکایت از درد مفاصل بیشتر از فصول دیگر سال مشاهده می شود. همانطور که گفته شد، تحقیقات کافی برای اثبات علت این وضعیت وجود ندارد. در ماه‌های سرد، بدن تلاش می‌کند تا گرمای بیشتری را حفظ کند و خون بیشتری را به اندام‌های میانی بدن مانند قلب، ریه‌ها و اندام‌های گوارشی می‌فرستد. در نتیجه، بدن شما خون کمتری را به پاها، زانوها، بازوها، شانه ها و سایر مفاصل می فرستد. این کاهش جریان خون، به نوبه خود باعث انقباض رگ های خونی در مفاصل، سفت تر و سردتر شدن آن نواحی و در نتیجه درد و ناراحتی می شود.

زمانی که شما در حال انجام فعالیت هستید یا در حین دویدن، به میزان قابل توجهی فشار به مفاصل پای خود می آورید که سبب افزایش درد در آن نواحی میشود که به هوای سرد مرتبط نخواهد بود توضیحات ذکر شده برای زمانی است که شما بدون تحرک در فضای باز و هوای سرد باشید. با این حال، لزوماً توضیح نمی دهد که چرا ممکن است در زمستان با وجود دنج بودن در خانه خود، پا درد داشته باشید. اگر فقط هنگام دویدن در هوای سرد در بیرون از منزل دچار درد پا می شوید، راه حل های زیادی برای جلوگیری از درد ساق پا با گرم نگه داشتن کل بدن خود در حین ورزش دارید. برعکس، اگر در هوای سرد با وجود گرم نگه داشتن خود، درد را تجربه می کنید، ممکن است به آزمایشات و توجه پزشکی بیشتری نیاز داشته باشید.

اقدامات مراقبتی برای کاهش درد پا در هوای سرد

گرم نگه داشتن می تواند به کاهش درد مفاصل در هوای سرد کمک کند، به خصوص زمانی که در زمستان در فضای باز می دوید. در اینجا چند راه برای گرم ماندن و جلوگیری از درد پا در هوای سرد آورده شده است:

برای محیط‌های سرد آماده شوید:

وقتی در محل کار هستید، اگر محیط کار شما سرد است و احساس می‌کنید مفاصلتان درد میگیرند، چند لباس اضافه بپوشید. هنگامی که به خانه می رسید دوش یا حمام آب گرم بگیرید و مطمئن شوید که دستکش، جوراب ، کت مناسب و کلاهی برای گرم نگه داشتن شما در هنگام بیرون رفتن از منزل دارید.

چگونگی تشخیص آرتروز زانو | بهترین متخصص کایروپراکتیک

تمرینات گرم کردن را انجام دهید:

پنج دقیقه یا بیشتر حرکات کششی انجام دهید. این تمرینات با افزایش جریان خون در عضلات و افزایش دمای بدن، سیستم قلبی عروقی شما را تقویت می‌کند. گرم کردن بدن قبل از ورزش نیز سفتی مفاصل را کاهش می دهد و از آسیب دیدگی مفاصل جلوگیری می کند.

هنگام دویدن در خارج از خانه، چند لایه لباس بپوشید:

اگرچه ممکن است ترجیح دهید در شرایط بهینه با حداقل لباس ممکن بدوید، دویدن در زمستان می تواند بسیار متفاوت و خطرناک باشد. برای مقابله با شوک سرمایی که بدن شما در زمستان تجربه می کند، مطمئن شوید که لباس های مناسبی دارید – به خصوص برای شروع دویدن. اندام های خود را پوشیده نگه دارید تا به جریان خون کمتری برای گرم ماندن نیاز داشته باشند و به مفاصل و بافت های نرم اجازه می دهد گردش خون خوبی داشته باشند.

دکتر مسعود اعتدالی بهترین متخصص کایروپراکتیک را در اینستاگرام دنبال کنید

دویدن را ناگهانی متوقف نکنید:

زمانی که نیاز به استراحت دارید، به راه رفتن ادامه دهید تا مفاصل زانو سرد نشوند و شروع به درد نکنند. متحرک ماندن در حین نفس کشیدن از سفتی ماهیچه ها و سفتی مفاصل جلوگیری می کند، جریان خون بهینه را حفظ می کند و ریتم و انگیزه شما را برای ادامه راه حفظ می کند.

به درستی بدن خود را سرد کنید:

بلافاصله پس از دویدن، چند تمرین کششی انجام دهید تا سفتی عضلانی را که مدت کوتاهی پس از ورزش طولانی رخ می دهد، کاهش دهید. یک پیاده‌روی کوتاه یا دویدن سبک پس از یک دویدن طولانی، خون اکسیژن‌دار را به ماهیچه‌های شما می‌رساند، انرژی آنها را تامین می‌کند، ریکاوری را تسریع می‌کند و از ایجاد نقاط دردناک جلوگیری می‌کند. پس از دویدن و قبل از شروع حرکات کششی، ایده خوبی است که با پیاده روی یا دویدن سبک بدن خود را سرد کنید. قبل از استراحت، مطمئن شوید که عضلات خود را کشیده اید.

در روزهای بسیار سرد در خانه بمانید:

زمانی که هوای زمستانی شدیدتر است، در خانه ورزش کنید. به‌جای بیرون رفتن برای دویدن در پیاده‌روی پوشیده از برف، برای ۲۰ دقیقه تمرین هوازی روی تردمیل بدوید. بعد از تمرین، اگر می توانید، چای یا قهوه گرم بنوشید، با یک پتو به دور خود بپیچید و کتاب بخوانید یا فیلمی تماشا کنید.


مطالعه بیشتر:

عوامل موفقیت جراحی تعویض مفصل زانو

موارد تجویز فیزیوتراپی

نشانه های اولیه روماتیسم مفصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *