لیزردرمانی دیسک کمر چیست و چه کاربردهایی دارد؟ | یهترین متخصص کایروپراکتیک

لیزردرمانی دیسک کمر

دیسک کمر

لیزردرمانی دیسک کمر:فتق دردناک دیسک کمر زمانی اتفاق می‌افتد که لایه‌ی فیبروز پوشاننده‌ی آن، به هسته‌ی دیسک اجازه‌ی پیشروی در خود را داده (بیرون‌زدگی دیسک) و باعث فشار آمدن به ریشه‌های عصبی مجاور می‌گردد. فتق دیسک کمر معمولاً در افرادی با سنین بین 30 تا 40 سال و یا 1 تا 2 سال زمانی که هنوز هسته‌ی دیسک‌ها مایع بوده و پوشش دیسک ضعیف است رخ می‌دهد. در این جمعیت نسبتاً جوان، درمان نامناسب می‌تواند منجر به سال‌ها رنجش در اثر این عارضه گردد.

در دیسک‌های بالغ شده، رگ‌های خونی تنها به لایه‌های خارجی پوشش دیسک خون‌رسانی می‌کنند. غلظت پایین اکسیژن در هسته‌ی دیسک منجر به تنفس بی‌هوازی در این ناحیه شده و با تولید اسید‌لاکتیک، فضای این محیط اسیدی می‌شود. این کمبود در نقل و انتقالات متابولیسمی، باعث محدودیت در چگالی و فعالیت متابولیک سلول‌های هسته‌ی دیسک می‌شود. مدت‌زمان مورد نیاز برای جایگزینی کل مقادیر کلاژن در غضروف‌های مفصلی برابر 100 سال بوده و تخمین زده می‌شود که این زمان در دیسک‌های ستون فقرات بیشتر باشد. در نتیجه، دیسک‌های بین مهره‌ای توانایی محدودی برای بهبودی از آسیب‌های متابولیک یا مکانیکی مانند فتق دیسک دارند.

لیزردرمانی دیسک کمر چیست و چه کاربردهایی دارد؟ | یهترین متخصص کایروپراکتیک

کاربرد لیزر درمانی دیسک کمر

لیزر یک اشعه پر انرژی نور است که می‌تواند انرژی خود را به طور انتخابی به بافتها منتقل نماید. لیزرها حاوی ماده ای هستند که نور را تولید و تقویت می‌کند. دو آینه موجب انعکاس و رفت و برگشت نور از درون این ماده می‌شوند. نتیجه، ایجاد اشعه نوری قوی و موازی است. این اشعه نور متشکل از یک یا چند رنگ خالص می‌باشد. این خصوصیات که لیزر را از یک لامپ نور مجزا می‌سازند ، برای کاربردهای طبی لیزر مهم می‌باشند که میتوان به جای جراحی تنگی کانال نخاعی کمر و بیماری‌های مربوط به ستون فقرات نیز استفاده کرد.

تعدادی از بیماریهای ایجاد کننده کمردرد علاوه بر بیماریهای دردناک گردن وپشت که بطور موثری با لیزر قابل درمان هستند عبارتند از:

– تنگی کانال نخاعی

– بیماری دیسک

– درد ارتروز (استئوارتریت) ارتروز بیماری تخریب غضروف مفاصل است.

  • درد لگن، درد پا
  • درد عصب سیاتیک
  • گزگز
  • عمل جراحی ناموفق کمر یا عود کردن
  • سندروم فاست

دکتر مسعود اعتدالی

دکتری کایروپراکتیک از آمریکا، علم تطبیق و تنظیم ستون فقرات و مفاصل

جهت مشاهده صفحه رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

علایم دیسک کمر

۱۰ نکته برای پیشگیری از صدمات کمر درد

درمان دیسک کمر با ورزش 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *