ماندگاری پانسمان بعد از تعویض مفصل زانو | بهترین متخصص کایروپراکتیک

ماندگاری پانسمان بعد از تعویض مفصل زانو

این‌ها پرسش‌هایی هستند که بسیاری از بیماران در ذهن دارند، و می‌خواهند درباره تعویض پانسمان و حمام بعد از جراحی بیشتر بدانند. در این مطلب از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک ماندگاری پانسمان بعد از تعویض مفصل زانو را مورد بررسی قرار دهیم.

دوره تعویض پانسمان بعد از تعویض مفصل زانو

از دو روز بعد از ترخیص از بیمارستان، باید پانسمان خود را هر روز عوض کنید. این تعویض پانسمان را تا یک هفته انجام بدهید. البته پانسمان‌های بزرگ و حجیم لازم نیست. تجدید پانسمان بعد از تعویض مفصل زانو را می‌توانید در منزل انجام بدهید. فقط کافی است روی هر برش، یک تکه باند یا گاز قرار داده، و باندپیچی کنید. از پماد یا لوسیون‌های آنتی‌بیوتیک هم استفاده نکنید، مگر اینکه پزشک توصیه کرده باشد.

در ویزیتی که یک هفته بعد از عمل انجام می‌شود، بخیه‌ها برداشته خواهند شد. اگرهم چسب بخیه استری روی برش زانویتان باشد، ۷ تا ۱۰ روز بعد از خیس شدن، کم‌کم کَنده می‌شود. لازم نیست قبل از این مدت، چسب‌های زخم استری را بردارید. وقتی خودشان شروع به کَنده شدن کردند، می‌توانید آن‌ها را بردارید.

دوش گرفتن بعد از عمل تعویض زانو

از دو روز بعد از عمل تعویض مفصل، می‌توانید دوش بگیرید. اما نگذارید پانسمان زانویتان خیس شود. البته گاهی اوقات از پانسمان ضدآب استفاده می‌شود تا بیمار نگرانی خیس شدن آن را نداشته باشد. اما بهتر است مراقب باشید و تا دو هفته بعد از عمل، برش‌ها را زیر آب، خیس نکنید. اگر هم برش‌ها ناخواسته خیس شدند، آن‌ها را به‌آرامی خشک کرده، و بعد از خشک شدن، پانسمان خود را تجدید کنید.

علل ، تشخیص و درمان آب آوردن زانو | بهترین متخصص کایروپراکتیک

بعد از گذشت یک هفته، می‌توانید با خیال راحت به حمام رفته، و حتی روی برش‌ها را با لیف نرم و صابون یا شامپوی بدن تمیز کنید. اما به‌هیچ‌وجه آن‌ها را به‌شدت نمالید. نکته مهم اینکه تا وقتی محل بریدگی‌ها به‌طور کامل بهبود نیافته، در وان حمام نکنید. از استخر یا جکوزی هم استفاده نکنید. هر مسئله یا نگرانی هم در این زمینه دارید، حتما با پزشک در میان بگذارید.

دکتر مسعود اعتدالی بهترین متخصص کایروپراکتیک را در اینستاگرام دنبال کنید

نکات مراقبتی بعد از عمل تعویض مفصل زانو

تجدید پانسمان بعد از تعویض مفصل زانو را می‌توانید خودتان در منزل انجام بدهید، اما در صورت مشاهده هرکدام از علائم و نشانه‌های زیر، حتما با پزشک خود تماس گرفته و مشورت کنید:

  • افزایش ناگهانی تورم، قرمزی یا گرما در ناحیه جراحی، که با استراحت، یخ و بالا گرفتن پاها برطرف نمی‌شود.
  • دمای دهانی بیشتر از ۳۹ سانتی‌گراد که بیش از ۱۲ ساعت ادامه داشته، و با مصرف مایعات و مصرف دو قرص استامینوفن با فاصله ۶ ساعت هم تسکین نمی‌یابد. نکته مهم اینکه مقدار مصرف این قرص نباید بیش از ۴هزار میلی‌گرم در روز باشد.
  • ترشح بیش از حد از محل برش زانو یا ترشحاتی که بیش از ۷۲ ساعت ادامه دارند.
  • درد، حساسیت، قرمزی یا تورم در ناحیه پا که با استراحت و بالا گرفتن پاها کاهش نیافته است.
  • تب، لرز، تنگی نفس، درد قفسه سینه، حالت تهوع، استفراغ یا سایر علائم و نشانه‌هایی که برایتان نگران‌کننده شده‌اند.

توجه : این مطلب توسط مدیر سایت منتشر شده و صرفا جهت مطالعه شما همراهان عزیز می باشد، جهت اطلاع دقیق از خدمات قابل ارائه توسط جناب دکتر مسعود اعتدالی، به بخش خدمات سایت مراجعه کنید و یا با مطب تماس بگیرد.


مطالعه بیشتر:

روش تشخیص گودی کمر با دیوار

انواع جراحی دوطرفه مفصل زانو

درمان های تزریقی آرتروز لگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *