معرفی سه تمرین ورزشی برای پشت تابدار | بهترین متخصص کایروپراکتیک

معرفی سه تمرین ورزشی برای پشت تابدار

در نوشته امروز از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک قصد داریم به معرفی سه تمرین ورزشی برای پشت تابدار بپردازیم. سه تمرین زیر از جمله تمرین‌هایی هستند که می‌توانند به تقویت عضلات ضعیفی که اغلب منجر به‌وجودآمدن این وضعیت می‌شوند کمک کنند:

1- حرکت پل

مزایا: این تمرین می‌تواند به تقویت عضلات مرکزی و باسن شما کمک کند.

برای انجام این تمرین:

به پشت دراز بکشید و درحالی‌که زانوهای خود را ۹۰ درجه خم کرده و بازوهای خود را صاف روی زمین در کنار خود قرار داده‌اید، حرکت را آغاز کنید. پاهای خود را کمی به سمت بیرون بچرخانید. سپس با پاهای خود به زمین فشار وارد کنید و با منقبض کردن عضلات، باسن خود را بالا بیاورید، تا زمانی که یک خط مستقیم از زانو تا شانه‌های شما ایجاد شود. چند ثانیه مکث کنید، سپس به موقعیت شروع بازگردید. برای شروع این حرکت را یک تا دو ست با ۱۵ تکرار انجام دهید.

2- تمرین با باندهای کشی

مزایا: این تمرینات به تقویت عضلات قسمت بالای کمر و شانه‌ها کمک می‌کند.

برای انجام این تمرین:

درحالی‌که یک نوار مقاومتی را محکم بین دستان خود گرفته‌اید بایستید. دستان خود را در مقابل خود بالا بیاورید تا به‌اندازه عرض شانه‌ها و موازی با زمین باشند.

درحالی‌که شانه‌هایتان را به هم فشار می‌دهید، باند را از هم جدا کنید، تا زمانی که بازوهایتان در کنار بدنتان قرار گیرند. لحظه‌ای مکث کنید، سپس به موقعیت شروع بازگردید

برای شروع این حرکت را یک تا دو ست با ۱۵ تکرار انجام دهید.

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

معرفی سه تمرین ورزشی برای پشت تابدار | بهترین متخصص کایروپراکتیک

3- پلانک

مزایا: پلانک می‌تواند به تقویت عضلات شکم، باسن، شانه‌ها و قسمت بالای کمر شما کمک کند.

برای انجام این تمرین:

رو به شکم روی یک سطح راحت مانند تشک یوگا دراز بکشید. درحالی‌که بدن در یک خط مستقیم از سر تا مچ پا قرار دارد، خود را روی انگشتان پا و کف دست به بالا فشار دهید، اگر این حرکت برای شما سنگین است می‌توانید با حرکت آسان‌تری شروع کنید: به‌جای اینکه بازوهای خود را تا آخر صاف کنید، فقط روی ساعد، خود را بلند کنید. در حین نگه‌داشتن این وضعیت، شکم و باسن خود را منقبض نگه دارید.

این وضعیت را حداقل برای ۳۰ ثانیه نگه دارید. می‌توانید با قوی‌تر شدن، زمان را افزایش دهید.

توجه : این مطلب توسط مدیر سایت منتشر شده و صرفا جهت مطالعه شما همراهان عزیز می باشد، جهت اطلاع دقیق از خدمات قابل ارائه توسط جناب دکتر مسعود اعتدالی، به بخش خدمات سایت مراجعه کنید و یا با مطب تماس بگیرد.


مطالعه بیشتر:

بررسی آناتومی چرخش قدامی لگن

فیزیوتراپی کمر با دستگاه

معرفی عوارض فیزیوتراپی کمر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *