نحوه صحیح حمل کوله پشتی | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

نحوه حمل صحیح کوله پشتی برای جلوگیری از قوز کمر و اسکولیوز

توجه کردن به نحوه استفاده از کوله پشتی برای حمل صحیح آن می‌تواند از بروز درد شانه و کمر جلوگیری کند. برخی از افراد کوله پشتی خود را با دست‌های خود حمل می‌کنند و حتی برخی دیگر آن را از یک شانه‌ها آویزان می‌کنند. اما باید بدانید که استفاده از کوله پشتی در چنین شرایطی می‌‌تواند باعث افزایش فشار در ناحیه گردن، شانه و کمر شود.

در صورتی که شما به طور صحیح از کوله پشتی خود استفاده کنید ریسک آسیب دیدگی کمر و شانه و درد این نواحی را به حداقل خواهد رساند. برای خریدن کوله پشتی وقت بگذارد و به انتخاب یک کوله پشتی مناسب و با طراحی صحیح بپردازید و اطمینان حاصل کنید که از قرار دادن بیش از حد وسایل در کوله پشتی خود اجتناب می‌کنید. استفاده از کوله پشتی باید باعث سبک تر شدن وزن حاصل از وسایلی که حمل می‌کنید شود نه آنکه فشار بیشتری را به ناحیه کمر، گردن و شانه شما وارد کند.

هدف از کاربرد کوله پشتی تسکین درد می‌باشد. اما در صورتی که شما به طور نادرست از کوله پشتی استفاده کنید دچار درد کمر و گردن خواهید شد. و استفاده نامناسب از آن ریسک بروز مشکلات ستون فقرات را افزایش می‌دهد.

آیا استفاده از کوله پشتی در دوران کودکی باعث بروز مشکل در بزرگسالی می‌شود؟

خبر خوبی که باید به شما بدهیم این است که هیچ گونه تحقیقی انجام نشده است که نشان دهد استفاده از کوله پشتی در دوران کودکی باعث بروز مشکلات متعدد در بزرگسالی می‌شود. ریسک بروز برخی اختلالات از قبیل بیرون زدگی دیسک یا اسکولیوز و کیفوز را افزایش می‌دهد. استفاده از کوله پشتی سنگین فقط در زمان حال باعث بروز درد می‌شود. خبر دیگری که باید به شما بدهیم این است که کودکانی که دچار سردرد و درد کمر و اضطراب هستند معمولاً در دوران بزرگسالی از همین علائم شکایت خواهند داشت.

استفاده نادرست از کوله پشتی باعث آسیب به کتف، گردن و کمر می شود:

  • عدم تناسب صحیح کوله پشتی

افراد مختلف ترجیح می‌‌دهند کوله پشتی خود را به اشکال مختلفی استفاده کنند که برخی از آنها باعث بروز درد کمر یا شانه خواهد شد که باید از بروز درد ناشی از این موارد پیشگیری نمود.

  • حمل کوله پشتی با یک شانه

حمل و آویزان کردن کوله‌ پشتی از یک شانه، روشی راحت و محبوب برای جوانان و نوجوانان است. با این حال باعث فشار زیادی بر روی یک شانه می‌شود. اگر شما نیز از این روش استفاده می‌کنید و به طور منظم کوله‌ پشتی خود را با هر دو شانه حمل می‌کنید، باید بدانید که در هنگام حرکت، تعادل ندارید. این امر باعث ایجاد فشار نامتوازن بر روی استخوان‌ها و عضلات بالای بدن می‌شود و عضلات مرکزی و ران را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. بهترین روش برای حمل کوله‌ پشتی، قرار دادن هر دو بند آن روی هر دو شانه است تا فشار به طور یکنواخت توزیع شود.

نحوه صحیح حمل کوله پشتی | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.

  • حمل کردن کوله پشتی با کمر

حمل کوله‌ پشتی روی کمر ممکن است باعث افزایش فشار بر شانه‌ها شده و منجر به درد در منطقه شانه و پایین کمر شود. برخی افراد می‌گویند که به دلیل شل بودن بندهای کوله‌پشتی، مجبور هستند کوله پشتی را روی کمر حمل کنند. اما این بهانه قابل قبولی نیست و آنها می‌توانند با سفت کردن بندهای کوله‌پشتی، آن را به شیوه صحیح حمل کنند. حمل کوله پشتی در این وضعیت می‌تواند باعث خم شدن بدن به سمت جلو شود و فشار زیادی را به منطقه پایین کمر وارد کند. شل بودن بندهای کوله‌ پشتی باعث می‌شود که هنگام راه رفتن، کوله پشتی به جهات مختلف حرکت کند و وضعیت مناسبی را به وجود نیاورد. بنابراین، باید به سفت کردن بندهای کوله‌پشتی توجه کنید.

بعد از خریداری کوله‌پشتی، قبل از استفاده از آن، بندهای کوله‌پشتی را به طور کامل سفت کنید تا به درستی روی کمر قرار گیرد. با رعایت این نکته، به کمر و شانه‌های خود لطف می‌کنید. اگر مشکلی در تنظیم بندهای کوله‌پشتی دارید و از کوله‌پشتی به همان شکل استفاده می‌کنید، فشار زیادی به بدنتان وارد می‌شود. باید از نکات و دستورالعمل‌های مربوط به استفاده صحیح از کوله‌پشتی پیروی کنید و بندهای آن را به درستی ببندید. در صورتی که هیچ‌گونه تنظیمی روی بندهای کوله‌پشتی انجام نمی‌شود، شاید بهتر باشد یک کوله‌پشتی جدید با قابلیت تنظیم تهیه کنید.

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.


مطالب پیشنهادی دکتر مسعود اعتدالی (بهترین متخصص کایروپراکتیک):

با گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر بیشتر آشنا شوید!

علائم و درمان گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر

دلایل گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر

پیشگیری و درمان درد وسط کمر

درمان دیسک کمر به روش اپیدورال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *