نور لیزر در لیزرتراپی چه کاری در بدن ما انجام می‌دهد؟ | بهترین متخصص کایروپراکتیک

نور لیزر در لیزرتراپی

نور لیزر در بدن ما چه کاری انجام می‌دهد؟

زمانی که انرژی نور از پوست عبور کرده و به منطقه‌ی هدف می‌رسد، جذب شده و با عناصر حساس به نور در سلول‌ها واکنش می‌دهد. زمانی که سلول‌ها این انرژی نور را دریافت می‌کنند، وقایعی در درون آن‌ها اتفاق می‌افتد که درنهایت منجر به ترمیم بافت آسیب‌دیده، کاهش درد، التهاب و آدم و به‌طورکلی کوتاه‌تر شدن مدت‌زمان موردنیاز برای ترمیم با افزایش متابولیسم درون‌سلولی خواهد شد. نور لیزر:

تولید ATP را تحریک می‌کند

ATP مولکولی حامل انرژی است. سلول‌ها از این انرژی برای وارد کردن مواد موردنیاز و دفع مواد زائد استفاده می‌کنند. افزایش این انرژی در درون سلول می‌تواند بازسازی تمامی ساختارهای بدن ازجمله عضلات، تاندون‌ها، رباط‌ها و غیره را تسریع کند.

تولید کلاژن را تحریک می‌کند

کلاژن پروتئینی است که در کل بدن ما یافت شده و وجود آن برای جایگزینی بافت‌های پیر و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده ضروری است. تولید سریع‌تر کلاژن باعث می‌شود تا بافت اسکار کم‌تری در بدن ایجاد شود.

نور لیزر در لیزرتراپی چه کاری در بدن ما انجام می‌دهد؟ | بهترین متخصص کایروپراکتیک
درد را کاهش می‌دهد

اشعه‌ی لیزر اثر مفید قابل‌توجهی بر روی سلول‌های عصبی داشته و می‌تواند پیام‌های درد مخابره شده توسط عضلات، تاندون‌ها و رباط‌های ملتهب به‌طرف مغز را مسدود کند.

فعالیت دستگاه لنفاوی را بیشتر می‌کند

این دستگاه سیستمی از بدن است که مایعات آن را فیلتر می‌کند. با ایجاد آسیب، رگ‌های لنفی پاره شده و تورم ایجاد می‌شود. نور لیزر این رگ‌های پاره شده را ترمیم کرده و می‌تواند سریعاً تورم را کاهش دهد.

آنژیوژنز یا رگ زایی را بیشتر می‌کند

به هنگام ایجاد آسیب، رگ‌های خونی میکروسکوپی پاره شده و تورم و کبودی ایجاد می‌شود. نور لیزر فرایند بازسازی این رگ‌ها را تحریک کرده و گردش خون موردنیاز برای ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده را تأمین می‌کند.

سطح سروتونین و اندورفین در خون را افزایش می‌دهد

سروتونین یک انتقال‌دهنده‌ی عصبی قدرتمند در مغز است. سطح سروتونین به هنگام افسردگی کاهش پیدا می‌کند. اندورفین مواد طبیعی “مورفین مانند” در درون مغز هستند که در زمان فعال شدن می‌توانند درد را کاهش دهند.


دکتر مسعود اعتدالی

دکتری کایروپراکتیک از آمریکا، علم تطبیق و تنظیم ستون فقرات و مفاصل

جهت مشاهده صفحه رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

۱۰ راه کلیدی جلوگیری از بروز درد گردن

علایم دیسک کمر

شناخت آرتروز زانو با این نشانه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *