نکات مرتبط با خرید و استفاده از کوله پشتی | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

نکات مربوط به روش صحیح قرارگیری کوله پشتی روی شانه‌ها

کودکان باید در استفاده از کوله‌پشتی، نکات مربوط به روش صحیح قرارگیری آن روی شانه‌ها را رعایت کنند. همانند بزرگسالان.

  1. استفاده از هر دو بند کوله‌پشتی به جای یک بند، توصیه می‌شود تا همه وزن کوله‌پشتی به طور یکنواخت توزیع شود.
  2. وزن کوله‌پشتی کودکان نباید بیش از ۱۰ تا ۲۰ درصد از وزن بدن آنها باشد. به عنوان والدین، شما می‌توانید به تنظیم وزن کوله‌پشتی کودک خود اهتمام کنید و اقلام غیرضروری را حذف کنید.
  3. استفاده از کوله‌پشتی دارای بند کمر، به ویژه در مواردی که وزن کوله‌پشتی بیش از ۱۰ درصد از وزن بدن کودک است، توصیه می‌شود. این باعث توزیع یکنواخت وزن کوله‌پشتی و کاهش فشار روی شانه‌ها می‌شود.
  4. بند کوله پشتی باید دارای ضخامت و پهنای مناسب باشد و به طور صحیح روی شانه‌ها قرار بگیرد تا از اعمال فشار بیش از حد به کمر و سایر نواحی بدن جلوگیری گردد.
  5. در صورتی که کوله پشتی فاقد بند مخصوص تنظیم کردن است باید به تهیه کوله پشتی مخصوص افراد کوتاه قد بپردازید.
  6. باید وسایل درون کوله پشتی به نحوی تنظیم شود که برخی از اشیای تیز از قبیل کتاب باعث آسیب دیدگی کمر نشود.
  7. به کودک خود کمک کنید به منظم کردن و سازماندهی محتویات کوله پشتی بپردازد به نحوی که وسایل سنگین به قسمت مرکزی کمر نزدیکتر شوند. این امر باعث می‌شود که در هنگام راه رفتن کوله پشتی دچار حرکت به طرفین نشود.

نکات مرتبط با خرید کوله پشتی مناسب

کودکان و بزرگسالانی که هر روز از کوله پشتی استفاده می‌کنند باید در هنگام تهیه کوله پشتی مناسب برخی فاکتورهای مهم که به شرح زیر می‌باشند را مورد توجه قرار دهند.

  • عرض کوله پشتی

عرض کوله پشتی نباید بیشتر از عرض بالا تنه کودک باشد به نحوی که کوله پشتی به ‌طور صحیح روی کمر قرار بگیرد و از شانه‌ها بیرون نزند. بهتر است به تهیه یک عدد کوله پشتی مناسب بپردازید که عرض آن کمتر از بالا تنه می‌باشد.

  • بندهای کوله پشتی

شما باید به انتخاب یک کوله پشتی مناسب بپردازید که بند آن قابلیت تنظیم را دارد و می‌توانید در هنگام پوشیدن تیشرت یا کت زمستانی از کوله پشتی خود استفاده کنید. نباید بند کوله پشتی بسیار بزرگ باشد که باعث آسیب رساندن به شانه‌ها شود. برخی از انواع کوله پشتی دارای بند مخصوص کشاله ران هستند که به رفع فشار از شانه‌ها کمک می‌کنند. اگرچه بندهای مخصوص کشاله ران در کوله پشتی مخصوص هاکی طراحی شده است برخی از انواع کوله پشتی معمولی نیز دارای چنین قابلیتی می‌باشند.

اگر شما در هنگام استفاده از کوله پشتی دچار درد کمر یا شانه شده‌ اید بهتر است از بندهای مخصوص کشاله ران نیز استفاده نمایید. بند مخصوص قفسه سینه نیز به افزایش پایداری کوله پشتی کمک می‌‌کند. در صورتی که کوله پشتی شما در هنگام راه رفتن جابجا می‌شود بهتر است بندهای مخصوص قفسه سینه را ببندید.

نکات مرتبط با خرید و استفاده از کوله پشتی | بهترین متخصص کایروپراکتیک | دکتر مسعود اعتدالی

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.

  • طول بالا تنه

طول کوله پشتی به ویژه در کودکان و زنانی که بالا تنه کوچکی دارند اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا برخی از انواع کوله پشتی مخصوص مردانی هستند که بالا تنه آنها بزرگ است. هنگامی‌ که از کوله پشتی استفاده می‌‌کنید بندهای آن را تنظیم نمایید. به نحوی که کمی پایین تر از شانه‌های شما قرار بگیرد. باید قسمت انتهای کوله پشتی در ناحیه کمر قرار بگیرد و از کشاله ران پایین تر نرود.

روش دیگری که به منظور بررسی طول کوله پشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد این است که بند مخصوص کشاله ران به آن متصل شده باشد و با امتحان کردن آن متوجه خواهید شد که آیا کوله پشتی با شرایط جسمانی شما مطابقت دارد یا خیر. در صورتی که در ناحیه شانه‌ها فاصله ایجاد شده باشد باید بدانید که کوله پشتی برای شما خیلی بزرگ است و در صورتی که بندهای کوله پشتی پایین تر از کمر قرار بگیرند متوجه خواهید شد که کوله پشتی مورد نظر با بالاتنه شما تناسب ندارد.

کوله پشتی مخصوص کودکان و زنان

باید بدانید که کوله پشتی مخصوص زنان یک گزینه عالی برای تعداد زیادی از آن‌ها محسوب می‌‌شود زیرا علاوه بر آنکه ارتفاع کوتاه تری دارند دارای بندهای مخصوص شانه هستند که با ساختار بدن زنان تناسب دارند. کوله پشتی مخصوص کودکان نیز برای کودکان توصیه می‌‌شود زیرا بالا تنه مناسبی دارد و بزرگتر از عرض شانه‌های آنها نیست. زنانی که بالا تنه کوتاهی دارند می‌توانند از این نوع کوله پشتی به عنوان یک نوع کیف مناسب استفاده کند.

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی – بهترین متخصص کایروپراکتیک را دنبال کنید.


مطالب پیشنهادی دکتر مسعود اعتدالی (بهترین متخصص کایروپراکتیک):

نحوه صحیح حمل کوله پشتی (2)

نحوه صحیح حمل کوله پشتی (1)

با گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر بیشتر آشنا شوید!

علائم و درمان گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر

دلایل گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *