روش های پیشگیری و درمان درد وسط کمر
در این مطلب از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک پیشگیری و درمان درد وسط کمر را مورد بررسی قرار می دهیم. درد وسط کمر بیشتر بخاطر بلند کردن اجسام سنگین به روش نادرست و کشیدگی رباط ها و ماهیچه ها است. التهاب مفاصل ستون مهره ها و کژپشتی که از بین رفتن انحنای طبیعی ستون مهره ها است از دیگر علل درد وسط پشت هستند. سنگ کیسه صفرا هم به علت نزدیک بودن به پشت می تواند درد پشت را دچار کند. از دیگر عوامل این درد، بیماری قلبی آنوریسم (باد کردن دیواره سرخرگ)، سینه پهلو، زخم گوارشی و عفونت کلیه و درد آبستنی هستند.
راه های درمان درد وسط کمر
- گرفتن دوش آب گرم برای تسکین درد وسط کمر بسیار مفید است زیرا خون را در آن ناحیه بیشتر به جریان درمیاورد و در بهبود درد نقش مهمی دارد.
- نرمش کردن آرام زیر دوش هم بسیار مفید است. بدن را آرام به طرفین بچرخانید.
- می توانید در وان آب گرم هم به مدت 20 دقیقه دراز بکشید تا ماهیچه ها نرم شوند.
- همچنین می توانید برای ماساژ پشت دو توپ تنیس را زیر پشت خود در دو طرف ستون فقرات و در حالت خوابیده بگذارید و با تکان دادن بدن به جلو و عقب پشت خود را ماساژ دهید.
دکتر مسعود اعتدالی بهترین متخصص کایروپراکتیک را در اینستاگرام دنبال کنید
پیشگیری از درد وسط پشت
پشت به دیوار بایستید و به آرامی کمر و لگن را بالا بکشید و کمر را به دیوار فشار دهید تا ماهیچه ها قوی شوند. با ثبت نگه داشتن لگن ، کمر و سرو گردن را به طرفین بچرخانید. به پشت دراز بکشید و دست ها را روی زمین قرار دهید، زانوها را خم کنید و بالا بیاورید تا زمانی که کمر به اندازه 5 سانتیمتر از زمین بلند شود. حداقل روزی 20 بار این ورزش را انجام دهید.
توجه : این مطلب توسط مدیر سایت منتشر شده و صرفا جهت مطالعه شما همراهان عزیز می باشد. جهت اطلاع دقیق از خدمات قابل ارائه توسط جناب دکتر مسعود اعتدالی، به بخش خدمات سایت مراجعه کنید و یا با مطب تماس بگیرید.