چطور خودمان درد شانه را درمان کنیم؟ | بهترین متخصص کایروپراکتیک

چطور خودمان درد شانه را درمان کنیم؟

درمان درد شانه بدون مراجعه به پزشک هم امکان‌پذیر است.

اما در مواقعی که درد خیلی حاد و شدید است، باید حتما جهت اطمینان از وضعیت سلامتی شانه‌ها، از یک پزشک متخصص وقت بگیرید تا شما را معاینه کند. به هر حال اگر می‌خواهید خودتان درد شانه‌ها را درمان کنید باید از راهکارهایی که در این مطلب به شما معرفی می‌کنیم، استفاده کنید. درضمن فراموش نکنید که این کارها باید به مدت 2 هفته به صورت مرتب انجام شوند تا نتیجه مطلوب خود را بگیرید.

هنگامی که دچار درد شانه شدید، فعالیت‌های خود را ادامه دهید، اما به آرامی! تمرینات و ورزش‌های مخصوص شانه را به مدت چند هفته به صورت روزانه انجام دهید تا درد در شانه‌ها از بین برود. برای انجام دادن تمرینات حتما سعی کنید که اصول را درست رعایت کنید. یکی از تمرین‌های خوب شانه این است که صاف بایستید و خیلی آرام شانه‌ها را به عقب برگردانید.

اگر دوست دارید که از شر درد شانه خلاص شوید، همیشه سعی کنید در هنگام نشستن، از بالش برای تکیه کردن استفاده کنید. همچنین یک بالشتک کوچک را رو پاهایتان قرار دهید تا تکیه‌گاهی برای بازوهایتان باشد. همیشه سعی کنید به طور صحیح بنشینید تا به مرور شانه درد از بین برود. در صورت نیاز می‌توانید از مسکن‌های مفید استفاده کنید یا اینکه برای تسکین درد، کیسه آب سرد یا گرم را روی شانه خود قرار دهید.

چطور خودمان درد شانه را درمان کنیم؟ | بهترین متخصص کایروپراکتیک

دکتر مسعود اعتدالی بهترین متخصص کایروپراکتیک را در اینستاگرام دنبال کنید

آیا نبایدهای درد شانه را می‌شناسید؟

بسیاری از افراد به غلط تصور می‌کنند که اگر شانه‌ها درد گرفتند، باید حرکت را متوقف کنند و دیگر هیچ فعالیتی انجام دهند. این تصور کاملا غلط و نادرست است. بهتر است که فعالیت‌های خود را تعطیل نکنید؛ چون این کار درد را بدتر خواهد کرد. هنگامی که درد شانه‌ زیاد می‌شود یا شانه‌هایتان شروع به درد گرفتند، تنها فعالیت‌های سنگین و مضر را قطع کنید و برای انجام دادن سایر کارها مانعی برای شما وجود ندارد.

برای مثال از وسایل ورزشی سنگین استفاده نکنید یا اینکه در باشگاه فعالیت‌هایی را انجام ندهید که باعث فشار آمدن به شانه‌های شما شوند. یکی از بدترین کارهایی یک فرد می‌تواند انجام دهد و باعث شود تا به شانه‌هایش فشار بیشتر وارد شود این است که در هنگام نشستن خم می‌شود یا این‌که گردنش را به جلو می‌آورد. بعد از اینکه چندین بار چنین حرکاتی را تکرار کردید، مطمئن باشید که درد را در شانه‌هایتان حس خواهید کرد. حتی وقتی نشسته‌اید، شانه‌هایتان را خیلی بالا نیاورید. رعایت این نکات به ویژه برای شاغلین لازم و ضروری است.

چه داروهایی برای درد شانه مناسب هستند؟

وقتی که کسی شانه‌هایش درد گرفته باشند، با مراجعه به داروخانه و تهیه یک داروی بدون نسخه می‌تواند خیلی زود درد خود را درمان کند. بعضی داروها تزریقی هستند. بعضی هم به صورت کپسول‌های مسکن در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند. در برخی از موارد استفاده از ژل‌های موضعی کارساز است. خرید کیسه آب گرم یا سرد هم ایده خوبی است.

 


مطالب پیشنهادی:

علت درد شانه چیست و چه راه درمانی دارد؟

علل بروز درد شانه چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *