بهترین متخصص کایروپراکتیک | کف پای صاف

کف پای صاف

کف پای صاف معمولاً بدون درد است و در این وضعیت انحنای ناحیه داخل کف پاها به‌طور کامل صاف شده و به این ترتیب کل ناحیه کف پا در هنگام ایستادن بر روی سطح زمین قرار می‌گیرد. صاف بودن کف پا می‌تواند پس از وارد شدن آسیب به پا همچون پارگی یک رباط، تاندون یا عضله ایجاد شده یا در نتیجه ابتلا به آرتروز بوده یا ریشه خانوادگی داشته باشد. افراد دچار صافی کف پا اغلب درباره چرخش پای خود به داخل در هنگام راه رفتن ناراحت هستند یا پای آن‌ها در نتیجه ایستادن یا راه رفتن طولانی دچار درد می‌شود.

کف پای صاف شرایط عادی در بین کودکان است. (نوزادان و کودکانی که تازه راه افتاده‌اند) و با بالا رفتن سن این شرایط بدون نیاز به اقدام خاص درمان می‌شود. به هر حال، در برخی موارد ممکن است کف پای صاف با گذشت زمان اصلاح نشود. به این ترتیب کف پای صاف در افراد بزرگ‌سال دیگر بهبود پیدا نمی‌کند. و علائم و ناراحتی‌های مربوط به آن به تدریج نمایان خواهد شد.

کف پای صاف شرایطی است که در نتیجه آن کف پا از برآمدگی کافی در هنگام ایستادن برخوردار نیست. ساختار استخوانی ضعیف، شل شدن رباط‌ها و ضعف عضلات نگهدارنده و تاندون‌ها همگی می‌توانند باعث شوند کف پای فرد صاف شود. یک روش برای تشخیص این مشکل بررسی وضعیت قرارگیری پای فرد بر روی زمین در هنگام ایستادن و مشاهده تماس احتمالی ناحیه کف پا با زمین است. صاف بودن کف پا به دو نوع انعطاف‌پذیر و غیرانعطاف‌پذیر طبقه‌بندی می‌شود.

بهترین متخصص کایروپراکتیک | کف پای صاف

صافی کف پای انعطاف‌پذیر:

در صورتی که فرد بتواند انگشتان پای خود را بلند کرده و در نتیجه این کار انحنا در ناحیه کف پا ایجاد شود. فرد دچار مشکل کف پای انعطاف‌پذیر است و نیازی به درمان خاص ندارد.

صافی کف پای غیرانعطاف‌پذیر:

در صورتی که انحنای کف پا با بلند کردن انگشتان و ایستادن روی پاشنه ایجاد نشود. فرد دچار مشکل صافی کف پای غیرانعطاف‌پذیر می‌باشد. در صورتی که صافی کف پا غیرانعطاف‌پذیر بوده یا با درد همراه باشد. لازم است از آزمایش‌ها و بررسی‌های بیشتر برای پا استفاده شده و علت ایجاد مشکل تشخیص داده شود.

 


دکتر مسعود اعتدالی

دکتری کایروپراکتیک از آمریکا، علم تطبیق و تنظیم ستون فقرات و مفاصل

جهت مشاهده صفحه رسمی اینستاگرام دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی :

بهترین متخصص کایروپراکتیک

علت بیماری ها از نظر متخصص کایروپراکتیک

ناراحتی های ستون فقرات و مفاصل

بیماری دیسک کمر

آرتروز گردن چیست؟

فیزیوتراپی برای آرتروز گردن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *