مگنت درمانی

مگنت تراپی برای درمان درد

قرن‌ها پیش، مردمان باستان از مگنت درمانی برای درمان درد و سایر بیماری‌های مزمن مانند بیماری ام اس و … استفاده می‌کردند. آنها کشف کرده بودند که سنگ‌های مغناطیسی مانند مگنتیت (آهنربا) یک میدان مغناطیسی ثابت از خود ساطع می‌کنند که می‌تواند به بدن انسان برای توازن و خود درمانی کمک کند.

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد استفاده از بیومغناطیس (مغناطیس شفابخش) میزان هورمون اندورفین بدن را افزایش می‌دهد. اندورفین‌ها در واقع مسکن‌های طبیعی موجود در بدن هستند. دکتر سائول لیس گزارش کرد که پس از به کار بردن یک میدان مغناطیسی ثابت بر روی نقاط طب فشاری، میزان اندورفین در آن قسمت، ۴۸ درصد نسبت به میزان قبل از درمان افزایش پیدا می‌کند.

در بدن حدود ۲۰۰۰ نقطه طب سوزنی وجود دارد. بنابراین حتی اگر یک آهنربا دقیقاً بر روی نقطه طب سوزنی مورد نظر قرار نگیرد، به احتمال زیاد میدان مغناطیسی حاصل از آن، یک یا چند تا از این نقاط را تحت تأثیر قرار می‌دهد و بدن شروع به ساختن و آزاد کردن هورمون مسکن اندورفین خواهد کرد.


مگنت تراپی
مگنت تراپی

استفاده از مغناطیس برای درمان

فن آوری معاصر مگنت درمانی تحریکی در سه حالت مختلف (طبیعی، فعال و آرامش بخش) کار می‌کند و برای اثرات سلولی و سیستمیک آن متمایز است. این درمان امنیت انرژی سلولی را بهبود می‌بخشد، مکانیسم‌های خود تنظیم کننده را تحریک می‌کند، اثر مخرب رادیکال‌های آزاد را کاهش می‌دهد و توانایی‌های دفاع بدن را افزایش می‌دهد.

مگنت درمانی انگیزشی در سطح سیستمیک گردش خون را افزایش می‌دهد، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و توانایی‌های فیزیکی و ذهنی بدن را بالا می‌برد. و منجر به آرامش، کاهش استرس و ایجاد خواب سالم می‌شود. همچنین دارای اثر مسکن است.

 ابزارهای مگنت تراپی که برای اهداف درمانی استفاده می شوند، کاملاً بی خطر هستند.   چه زمان لازم است از این روش درمانی استفاده شود؟ از این روش درمانی در بسیاری از موارد برای بیماران استفاده می شود. امکان استفاده از این روش در هنگام ایجاد درد یا التهاب شدید و نیز شرایط بیماری مزمن، فرآیند بهبود ضعیف یا موارد مانند آن وجود دارد.


موارد منع استفاده از مگنت درمانی کدامند ؟

به هر حال هنگام انتخاب این روش درمانی لازم است به موارد منع مصرف زیر توجه داشت:

  • مواردی که از دستگاه های تنظیم ضربان قلب استفاده می شود
  • بارداری
  • مشکلات بد خیم سلول های خونی
  • عفونت های شدید 
  • بیماری فعال سل
  • مشکلات غدد
  • خون ریزی

تماس با پزشک


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *